Wednesday, January 28, 2009

Porno, kapp, ekstreem, ergutus

Heeeeidihouuu!

Ma hakkan nüüd igasuguseid põnevaid tervitusi välja mõtlema, et teil igavaks ei läheks. :D
Oii deem, millised kaks päeva mul olnud on. :D

Alustaks siis esmaspäevast, mis siis, et ma enam eriti ei mäleta, aga noh. :D
Igatahes: koolipäev algas hästi, läksin nimelt hommikul unise peaga rahumeeli raadio poole, arvates, et ma juba tööl pean olema. Poole tee peal mõtlesin, et midagi on viltu... Siis vaatasin kella, mis rõõmsalt 8.05 näitas, mis tähendas, et ma pidin üle poriloikude kooli poole jooksma hakkama. Jõudnud kooli, vaatas mulle vastu HIIGLASLIK punane elevant. Esimese asjana mõtlesin, et olen kuskile valesse kohta sattunud. Kuna ma selliseid kostüüme üldjuhul kardan, siis läksin värisevate jalgadega uksest sisse... See punane õudus kargas mulle kohe näkku ja andis kommi ja karjus, et TOREl on sünnipäev... Ma ei saanud midagi aru, siis aga taipasin, et TOREL ON SÜNNIPÄEV! See omakorda tähendab, et ma sain teada, et meie koolis on sel reedel TORE konverents, kus ma töötoa tegema peaksin. Õnneks sain ma teema mõeldud ja asjad paika pandud, seega väga hulluks minna ei tohiks. Minu rõõmuks, sest see tähendab rohkem öid, kus ma ka magada saan... või siis mitte. Igatahes, otsi Kerttu siit üles: http://tore.ee/index.php?id=21&uid=10 , jap, ma olen 16 seal, mis teha. :D
Nii, pärast kooli läksin ma siis tõepoolest raadiosse... 5 minutit pärast 17-t tuli siis Janis, keda ma koolitama pidin. Tuli välja, et ta on venelane, kes eesti keelt vaevaliselt pursib. Aga oma tööga sai ta siiski suurepäraselt hakkama. Esialgu ehmatas mind see kui ta mult alguses küsis, kas ma inglise või vene keelt räägin eetris... Siis kutsusin küll maailma kõiki jõude mõttes appi. Nagu ma aga ütlesin: tegi ta oma töö suurepäraselt ära, luges ette ja rääkis veel kenasti eetris ka. :) Igatahes mina jäin rahule. :)
Minu saade lõppenud, istusime ja "võtsime hoogu maha" koos Siimoga nagu igal õhtul pärast saadet.. :D kui Big sisse sadas, oma läpa lahti lõi ja kõigile porri näitama hakkas. :D Ja seda kõige otsemas mõttes:D. Siis vaatasime suud ammuli, okei, kõik teised peale minu vaatasid suu ammuli... :D Eriti Big, kes eriti ekstaasis oli neist nööri otsas vanainimesteasja tegevate naise ja mehega... :D Igamidanes... :D
Sellest, mis kapp või midagi siia puutub, sellest ajalugu vaikib...:P

Teisipäeval taipasin ma aga õnneks ära, et saatesse tuleb õhtul minna, mitte hommikul... Tuli välja, et ma sain oma Geogebra võistlustöö eest ergutuspreemia, ainsana meie koolist, täitsa tubli tulemus ju :) . Ma olen küll rahul. :)
Päev läks nagu ta läks, õhtul aga sadasin koju ja hakkasin kohe vahvleid tegema. Õnnetuseks ei tahtnud see vahvlimasin mitte minuga koostööd teha ja otsustas kõik vahvlid nässu ajada :(. Nii natuke kui õnnestus, tassisin Siimole raadiosse kaasa :). Talle vist isegi maitses, või ta ainult puges... :D
Tegelikult oli meil eile ikka väga hea tuju, on ikka asju, mis ka ebaõnnestumisel tuju heaks teevad:D, eriti meil. :D Aga saade läks meil hästi :), eksju. :).

Tänane kolmapäev oli liiiiiga unine, kohe päriselt ka.. Prantas ma teise tunni magasin, totaalselt. Ahvenas küll nägi, aga sõnagi ei öelnud, see on liiga tavaline minu puhul vist juba. :D Ega füüsikagi normaalsem polnud. TK ajas mu vist lõplikult üles, ma nimelt ei osanud eriti, aga ma loodan, et päris "2" ka ei saa.
Päev võttis aga hoopis toredama pöörde kui Heinmaa teatas, et kaks tekstiloomet ära jäävad ja ma kell 14 koju saan. Jeeei. :)
Ja siin ma nüüd siis istun... :) Varsti sukeldun ajaloo ja keemia võluvasse maailma...
Homme on spordipäev.. hmm... ma jõuan sinna veel... kindlasti. :D

Olge siis tublid ja ära loikudesse ära uppuge :)

Kerttu :)


( Esimene pilt on siis teisipäeva hommik, kus ma totaalselt unine olen ja teine pilt on õhtul, enne saatesse minekut, ikka veel unisena :D )

No comments: